بزرگترین تولیدکنندگان ماشین های سنگین

بزرگترین تولیدکنندگان ماشین های سنگین

ماشین‌ های سنگین، رگ‌ های حیاتی صنایع مختلف به ویژه ساخت و ساز، معدنکاری و حمل و نقل محسوب می ‌شوند. این غول‌ های آهنین با قدرت و توانایی حمل بارهای سنگین، نقش بسزایی در شکل‌ دهی به جهان مدرن ایفا می ‌کنند. از ساخت آسمان ‌خراش ‌ها و احداث جاده‌ ها گرفته تا استخراج مواد معدنی و حمل ‌و نقل کالاهای سنگین، همه و همه به وجود این ماشین ‌ها وابسته است.

اما چه شرکت‌ هایی پشت تولید این ماشین ‌های عظیم الجثه قرار دارند؟ رقابت در این صنعت بسیار شدید است و شرکت ‌های مختلف با بهره ‌گیری از آخرین فناوری ‌ها و نوآوری ‌ها تلاش می‌ کنند تا سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهند. در این میان، برخی از شرکت‌ ها با سابقه طولانی و تجربه گسترده، به عنوان پیشتازان این صنعت شناخته می ‌شوند.

خودروهای نیمه سنگین، سنگین و بطور خاص کامیون ها؛ سهم اصلی ترانزیت جاده ای کالا را به خود اختصاص داده اند. تقاضای بالا و رونق صادرات موجب شده تا این بخش از صنعت خودرو گردش مالی فوق العاده ای را به خود اختصاص دهد. از این رو باید تاکید کرد که تولید کامیون به عنوان یک گروه صنعتی فعال در خودروسازی کشورها، هرگز بخشی کند و تنبل نبوده بلکه پویایی و پیشرفت همواره در آن جریان داشته است.

ارائه مدل های آینده نگر از کمپانی های مطرحی مانند تویوتا، تسلا، فولکس واگن، فورد، ایوکو، آئودی، ام آ ان، ولوو و… گواهی بر چشم انداز روشن این صنعت و سرعت تغییرات روی داده در آن خواهد بود. با توجه به آنچه که طرح شد، طی مطلب امروز و برپایه اطلاعات گزارش فوربز جهانی 2000 به بزرگترین تولیدکنندگان ماشین های سنگین در جهاننگاهی خواهیم داشت.

عوامل موثر بر جایگاه تولیدکنندگان ماشین ‌های سنگین

جایگاه یک تولیدکننده ماشین ‌های سنگین در بازار جهانی، تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد. این عوامل به صورت مستقیم یا غیرمستقیم بر موفقیت یا شکست یک شرکت در این صنعت تاثیر می ‌گذارند. در ادامه به بررسی برخی از مهم‌ ترین این عوامل می ‌پردازیم:

  • فناوری و نوآوری

فناوری قلب صنعت ماشین ‌آلات سنگین است. شرکت ‌هایی که در این زمینه پیشرو هستند، با بهره ‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی و مهندسی، محصولات خود را به طور مداوم بهبود می ‌بخشند. استفاده از هوش مصنوعی در طراحی ماشین‌ آلات، امکان تولید محصولاتی با عملکرد دقیق‌ تر و بهینه ‌تر را فراهم می ‌کند.

  • کیفیت محصولات

کیفیت محصولات، عامل تعیین‌کننده‌ ای در موفقیت یک شرکت در این صنعت است. ماشین ‌آلات سنگین باید در شرایط سخت کاری و محیط ‌های خشن مقاومت کنند. از این رو، دوام و قابلیت اطمینان بالای محصولات، از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است.

  • تنوع محصولات

داشتن یک سبد محصولات متنوع، به شرکت ‌ها امکان می ‌دهد تا نیازهای متنوع مشتریان را برآورده کنند.  تولیدکنندگان موفق، با ارائه طیف گسترده ‌ای از محصولات، از کامیون ‌های سنگین گرفته تا تجهیزات معدنی، می ‌توانند سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهند.

  • شبکه خدمات پس از فروش

یک شبکه خدمات پس از فروش قوی، یکی از مهم ‌ترین عوامل در موفقیت یک شرکت است. ارائه خدمات پس از فروش سریع و موثر، به مشتریان اطمینان می‌ دهد که در صورت بروز هرگونه مشکل، به سرعت پشتیبانی خواهند شد.

truck isolated

شرکت باربری و اتوبار جهان پیمان بار با در اختیار داشتن برخی از مدرن ترین ماشین های سنگین انتخابی مناسب برای حمل و نقل بارهای شما عزیزان است . برای ثبت درخواست خود لینک رو به رو را دنبال کنید.

 

بزرگترین تولیدکنندگان ماشین های سنگین در جهان

بزرگترین تولیدکنندگان ماشین‌های سنگین در جهان شامل شرکت‌های معتبر و شناخته‌شده‌ای هستند که در زمینه ساخت و تولید انواع کامیون‌ها، بیل مکانیکی، لودر و سایر ماشین‌آلات صنعتی فعالیت دارند. شرکت‌هایی همچون کاترپیلار، جان دیر، داف، مرسدس بنز و مان، با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته و طراحی‌های نوآورانه، توانسته‌اند سهم قابل توجهی از بازار جهانی را به خود اختصاص دهند. این شرکت‌ها با تمرکز بر کیفیت، بهره‌وری و پایداری، به تأمین نیازهای صنعت ساخت و ساز، حمل و نقل و استخراج معادن کمک می‌کنند.

۱. گروه دایملر

طبق آخرین آمار رتبه اول بزرگترین تولیدکنندگان ماشین های سنگین برای شرکت دایملر است . این شرکت تعداد ۴۱۵،۱۰۸ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. گروه دایملر (Daimler) نیز یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ خودروسازی در دنیا است که به احتمال زیاد اسم آن به گوش شما نخورده، اما برندهای زیرمجموعه این گروه بسیار معتبر هستند.

در این زمینه می‌توان به اسامی بزرگی مانند مرسدس‌بنز، وسترن استار، فرایت‌لاینِر، میتسوبیشی فوزو و BharatBenz اشاره کرد. این روزها گروه خودروسازی دایملر کاروکاسبی خوبی را تجربه نمی‌کند و بنا به گزارش‌های مالی که در سال ۲۰۱۶ منتشر شده است فروش این شرکت به میزان ۱۷ درصد در بازارهای آمریکا، ترکیه، آمریکای لاتین و کشورهای قاره آمریکای شمالی افت داشته است.

کامیون دایملر
کامیون دایملر

۲. شرکت Tata Motors Limited

تعداد ۳۸۸،۳۹۶ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. به احتمال زیاد حتی نام این شرکت به گوش شما نخورده اما جالب است بدانید Tata Motors Limited به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی در تمام دنیا به‌حساب می‌آید. جالب‌تر اینکه برندهای معتبری مانند جگوار، لندروور و خودروهای کره‌ای دوو به عنوان برندهای زیر مجموعه این شرکت به حساب می‌آیند. این شرکت علاقه زیادی به فروش محصولات هر برند در بازارهای محلی همان کشور دارد.

کامیون تاتا
کامیون تاتا

۳. شرکت Dongfeng

پس از شرکت دایملر و تا نوبت سومین رتبه از بزرگترین تولیدکنندگان ماشین های سنگین یعنی شرکت دانگ فنگ می‌شود که تعداد ۳۶۹،۱۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. همان‌گونه که از نام این شرکت پیداست با یک برند چینی آمریکایی طرف هستیم که به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده‌های کامیون‌ به حساب می‌آید. این برند حدود ۱۱ درصد از سهم بازار را در اختیار دارد و این آمار از افزایش ۷ درصدی سهم این برند نسبت به سال‌های گذشته حکایت دارد.

کامیون دانگ فنگ

۴. شرکت Navistar International Corp

تعداد ۳۱۳،۶۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. این شرکت بزرگ نیز خودروهای تجاری و کامیون‌های نظامی زیادی را با برند‌های مختلف با موتورهای دیزل اختصاصی روانه بازار کرده است. از طرف دیگر شاهد عرضه اتوبوس‌هایی با برند IC نیز از جانب این شرکت هستیم. آمریکا و کانادا به عنوان بازارهای اصلی این شرکت به حساب می‌آیند.

کامیون Navistar International Corp

۵. گروه خودروسازی ولوو

تعداد ۱۹۰،۴۲۴ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. گروه خودروسازی ولوو، کامیون‌های سنگینی با برندهای ولوو، UD، رنو، ماک،Eicher و Dongfeng راهی بازار می‌کند. طیف گسترده خودروهای سنگینی که ولوو روانه بازار کرده است باعث شده تا برند‌های زیر مجموعه گروه خودروسازی ولوو در سال ۲۰۱۶ در اروپا بازار خوبی را تجربه کنند. البته این سکه روی دیگری نیز دارد و بازار ولوو در کشورهای آمریکای شمالی و برزیل روبه رکود گذاشته است.

کامیون ولوو
کامیون ولوو

۶. هینو (Hino)

تعداد ۱۷۱،۸۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. همان‌گونه که از اسم این برند پیداست با یک برند ژاپنی تولید کننده کامیون و اتوبوس طرف هستیم. هینو توانسته است چیزی معادل ۳۷.۷ درصد از بازار اتوبوس و کامیون‌های سنگین ژاپن را در اختیار داشته باشد. البته هینو در بازارهای جهانی فروش خوبی را تجربه نمی‌کند و در سال میلادی ۲۰۱۶ توانسته است تنها چیزی حدود ۲.۱ درصد از سهم فروش کامیون و خودروهای سنگین دنیا را از آن خود کند.

کامیون هینو
کامیون هینو

۷. ایوکو

تعداد۱۳۴،۳۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. ایوکو نیز نام آشنایی برای علاقه‌مندان به کامیون و تریلی در ایران است. این برند که زیرمجموعه‌ای از برند هلندی CNH Industrial NV به حساب می‌آید و در سال جاری میلادی توانسته است ۱۴۰،۲۰۰ دستگاه خودرو را روانه بازار کند. جالب اینجاست که از این آمار حدود ۴ هزار دستگاه خودرو برای مصارف نظامی و استفاده در سرویس‌های آتش‌نشانی ساخته شده‌اند.

۹،۳۰۰ دستگاه از خودروهای ساخته شده توسط این برند در سال جاری میلادی اتوبوس بوده‌اند. بیشترین بازار برند ایوکو در اروپا است و بنا به گزارش‌های منتشر شده این برند ۱۱.۳ درصد از بازار کامیون‌های سنگین اروپا را در اختیار دارد.

کامیون ایوکو

۸. شرکت PACCAR Inc

تعداد ۱۰۴،۹۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. این شرکت اقماری، کامیون‌های مختلفی را با برند‌های Peterbilt، Kenworth و داف (DAF)، تولید می‌کند. این امر باعث شده است تا PACCAR Inc چیزی حدود ۲۸.۵ درصد از بازار کامیون‌های کلاس ۸ آمریکا را در اختیار بگیرد. سهم PACCAR Inc در بازار اروپا نیز کم نیست و کامیون‌های نیمه‌سنگین فروخته شده از جانب این شرکت چیزی حدود ۱۶.۲ درصد از بازار اروپا را شامل می‌شود.

کامیون PACCAR Inc

۹. مان

تعداد ۸۳،۲۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. برند مان (MAN) نیز یکی دیگر از زیرمجموعه‌های فولکس‌واگن AG به‌حساب می‌آید. این برند به ساخت اتوبوس، کامیون و موتور ماشین‌های سنگین مشغول است. به تازگی واحد تولید کامیون و اتوبوس مان با گروه لجستیک DB Schenker برای ایجاد شبکه‌ای از کامیون‌ها با هدف استفاده بیشتر از ظرفیت جاده‌ها وارد همکاری شده است.

کامیون MAN
کامیون MAN

۱۰. اسکانیا

تعداد ۸۱،۳۵۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. امکان ندارد جایی صحبت از خودروهای سنگین به میان بیاید و اشاره‌ای به اسکانیا نشود. اسکانیا که یکی دیگر از زیرمجموعه‌های برند فولکس‌واگن AG است در سوئیس مستقر است و قطعات تریلی‌های اسکانیا در سوئیس، فرانسه، هلند، هندوستان، آرژانتین، برزیل، لهستان و روسیه تولید می‌شود.

خط تولید کامیون‌های اسکانیا در ۱۰ کشور مختلف در اروپا و آفریقا واقع‌شده است. اسکانیا اخیراً نسل جدیدی از کامیون‌ها را معرفی کرده که در آن‌ها شاهد حضور موتورهای جدید V6 هستیم. این موتورها مصرف سوخت بهینه‌ای به میزان ۷ تا ۱۰ درصد دارند.

کامیون اسکانیا
کامیون اسکانیا
سخن پایانی

می ‌توان گفت که صنعت ماشین ‌آلات سنگین در حال گذار به سوی آینده‌ ای هوشمندتر، پایدارتر و کارآمدتر است. شرکت ‌هایی که بتوانند با این تغییرات همراه شوند و خود را با فناوری ‌های جدید تطبیق دهند، در این صنعت موفق ‌تر خواهند بود.

پیشنهاد جهان پیمان بار به شما :
همه چیز درباره کامیون های بنز

سوالات متداول

1) چه عواملی در انتخاب یک ماشین سنگین موثر است؟

نوع کاربری، محیط کار، نوع خاک، بودجه و قوانین محلی از عوامل مهم در انتخاب ماشین سنگین هستند.

2) معروف ‌ترین برندهای تولیدکننده ماشین ‌آلات سنگین کدامند؟

کاترپیلار، کوماتسو، هیوندای، ولوو و لیبهر از برندهای شناخته شده در این صنعت هستند.

3) تفاوت بین بلدوزر، لودر و بیل مکانیکی چیست؟

بلدوزر برای تسطیح، لودر برای بارگیری و بیل مکانیکی برای حفاری و بلند کردن اجسام سنگین استفاده می ‌شود.

4) چه فناوری ‌های جدیدی در ماشین ‌آلات سنگین استفاده می ‌شود؟

سیستم ‌های هیدرولیکی پیشرفته، موتورهای دیزلی با راندمان بالا، GPS، سیستم ‌های کنترل هوشمند و سیستم ‌های تشخیص خرابی از جمله فناوری ‌های جدید هستند.

دانلود مقالات به صورت pdf دانلود مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =