کشنده سیاندسی c&c
کشنده سیاندسی با مشخصات کلی سیستم محور 2*4 تکمحور، استاندارد آلایندگی یورو 4 مجهز به سیستم جذب دوده، قدرت موتور 480 اسب بخار، وزن مجموع ترکیبی 55 تن و گیربکس اتوماتیک ZF آلمان؛ تولید شرکت C&C چین (که باهدف تولید کامیونهای مدرن و باکیفیت و با ترکیب سهامداران معتبری همچون چری و CIMC آغاز به کارکرده است.) تحت لیسانس کامنز آمریکا هست که در ایران توسط شرکت آریا دیزل به فروش میرسد.
مأموریت شرکت سیاندسی به گفته خود شرکت، تولید انواع محصولات دیزل با طراحی زیبا، فنّاوری روز، کیفیت بالای تولید و مصرف بهینه سوخت هست.
چرا سیاند سی؟
قطع همکاریهای بینالمللی در ایران به علت تحریمها باعث شد که شرکتهای خصوصی فعال در این زمینه مجبور شوند جهت حفظ جایگاه خود در بازار، برندهای چینی را جایگزین برندهای اروپایی کنند. شرکت سیاندسی تولید و فروش انواع کامیونهای نیمه سنگین و سنگین شامل انواع کشنده، میکسر، کمپرسی و تانکر حمل مواد سوختی و همچنین تولید قطعات مربوطه شامل انواع موتور دیزل را در برنامه خود دارد. محصولات سیاندسی با نزدیک شدن به تولیدات اروپایی ویژگیهایی دارند که بقیه محصولات چینی از آنها برخوردار نیستند.
طراحی زیبای داخلی و خارجی کشنده سیاندسی
طراحی خودروهای سنگین نسبت به خودروهای سواری کاری دشوارتر است، ازاینجهت که علاوه برداشتن بسیاری از ویژگیهای فنی و این نکته که قرار است این خودرو بهعنوان یک خودروی کاری استفاده شود طراحان باید راحتی سرنشینان را نیز در نظر بگیرند. به همین دلیل است که سالها یک طرح محافظه کارانه با تغییرات اندک روی محصولات بسیار اعمال میشود.
در درون سیاندسی صندلیهایی راحت و جادار وجود دارد و همینطور دو تختخواب که باعث جلبتوجه رانندگان میشود. تسلط راننده نیز بهفرمان و ادوات خودرو خوب و ارگونومیک است. کشنده سیاندسی در بازار ایران در دسته خودروهای سقف بلند قرار دارد اما با توجه به استانداردهای اروپایی، این کشنده در دسته خودروهای سقف کوتاه مانند کشندههای سری G اسکانیا قرار دارد.
طراحی خارجی کشنده سیاندسی نسبتاً زیبا و هماهنگ است و طرح چراغهای جلو در کنار ابعاد جلوپنجره باعث جلوه بیشتر این محصول شده است. لوگوی نورانی کشنده سیاندسی در شب هم میتواند برای مخاطبان جالب باشد. در کل طراحی این کشنده را باید زیبا اما محتاط دانست که نسبت به هموطنان جدیدترش که اخیراً وارد بازار ایران شدهاند، کمی پیر و کسلکننده به نظر میرسد.
درباره کشنده سیاند سی چه میدانید؟
از کشنده سیاندسی که دارای سیستم تعلیق در محور عقبش است برای اولین بار در بین U480 نسخه محصولات چینی دیده میشود. از طرفی دیگر این خودرو یک پیشرانه 480 اسب بخاری دارد که در ایران در رده کشنده معروف و قوی ولوو بشمار میآید.
پیشرانه این خودرو ساخت شرکت یوچایی چین است که از فنّاوریهای شرکت کامنز آمریکا استفاده میکند و یکی از معدود مواردی است که یک شرکت چینی همپای رقبای اروپاییاش کارکرد بالا و قیمت کمتری دارد.
مشخصات فنی کشنده سیاندسی
موتور:
- شش سیلندر خطی مجهز به توربو شارژر و اینتر کنترلر
- دارای استاندارد آلایندگی زیستمحیطی EURO4 اروپا
- 24 سوپاپ
- حداکثر قدرت 480 اسب بخار
- حداکثر گشتاور 2200 نیوتن متر
- حجم روغنگیری موتور 36 لیتر
جعبهدنده:
- ZF آلمان (ZF12A-2330TO اتوماتیک
- 12 دنده جلو و 2 دندهعقب (تیپ ترونیک)
ابعاد و فواصل:
- فاصله بین محورها 3900 میلیمتر
- طول کلی 6426 میلیمتر
- ارتفاع کلی 3900 میلیمتر
اوزان:
- وزن مجموع ترکیبی: 55000 کیلوگرم (GCW
- وزن کشنده: 6980 کیلوگرم
- سیستم تعلیق: 115 کیلومتر در ساعت
- جلو: فنرهای پارابولیک به همراه ضربهگیر
- میزان تحمل وزن: 7500 کیلوگرم
- عقب: سیستم تعلیق بادی (مجهز به ریموت کنترل داخل کابین)
- میزان تحمل وزن: 13000 کیلوگرم
ابعاد رینگ و لاستیک:
- رینگ چرخها آلومینیومی 5/22*9
- لاستیکها 315/80R 22/5
سیستم ترمز کشنده:
- ترمزهای جلو و عقب از نوع دیسکی
- مجهز به سیستمهای ضد قفل ABS و ضد لغزش ASR
- مجهز به ترمز تپه هوشمند HAS و ترمز موتور JACOBS
حداکثر سرعت:
- 115 کیلومتر در ساعت
تجهیزات و امکانات جالب توجه کشنده سیاندسی
- فرمان هیدرولیک قابل تنظیم در زاویه و عمق
- قسمت خواب با دو تخت خواب تاشو
- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک (کولر)
- گیربکس اتوماتیک با قابلیت تعویض دستی دندهها،
- بخاری درجا، مجموعه کامل ابزار
- پخش صوت سی دی همراه با رادیو
- پروژکتور
- مبدل 24 ولت به 12 ولت جهت ادوات برقی
- قفل مرکزی همراه با کنترل از راه دور
- آفتابگیر بیرون شیشه جلو
- سقف بازشو
- شیشهبرقی + آینهبغلها برقی
- آینه گرمکن
- بوق بادی
- کپسول آتشنشانی
- صندلی راننده و کمکراننده با کمکهای بادی
- کروز کنترل و تاخوگراف
- ریتاردر
- بادگیر سقفی و جانبی
قیمت غیرقابل مقایسه کشنده سیاندسی با دیگر رقبا
در حال حاضر قیمت این خودرو از سوی شرکت عرضهکننده یعنی آریا دیزل، 290 میلیون تومان اعلامشده که آن را در رده محصولاتی همانند جک گالوپ و فاو J6 از نظر قیمتی قرار میدهد که با توجه به سیستم تعلیق بادی، موتور قدرتمند و گیربکس آلمانی برتر از رقبای یادشده ظاهر میشود، هرچند این کشنده با ورود رقیبی جدید به نام البرز 480 رقابت سنگینتری را تجربه میکند.
ممنون از محتوای جامع و کاملتون
خواهش میکنم درباره قیمت و تعرفه باربری با کشنده سی اندسی هم نظرتون رو بفرمایید